… si mamele plang cateodata!

Mamele sunt eroinele zilelor noastre, modelele dupa care ne ghidam si dovada vie ca putem obtine tot ce ne dorim daca suntem luptatoare. Ele sunt puternice, mai ales cand lupta pentru fericirea familiei din care fac parte.

Hai sa iti spun un secret, si mamele plang cateodata, atunci cand nu le vede nimeni, ori in baie la dus, ori seara la culcare, cand pun capul pe perna. In spatele acelei masti de femeie curajoasa si zambitoare, sta o femeie sensibila.
O mama plange de fericire atunci cand isi priveste copilul cum doarme, ii saruta fiecare bucatica de piele, de la frunte pana la piciorusele dolofane.

Plange pentru ca nu se poate satura de parfumul de bebelus pe care il emana pruncul ei.

Plange pentru ca se simte neputincioasa, neputand spune stop timpului care trece cu repeziciune prin clepsidra vietii.

Plange pentru ca s-a enervat cand copilul nu a fost cuminte, regretand toate starile de nervozitate pe care le-a parcurs.

Plange pentru ca nu a reusit sa protejeze mai bine puiul ei, semnele de la cazaturile din parc pe picioarele puiului ei amintindu-i mereu asta.

Plange dupa o cearta cu sotul, care o judeca ca nu a reusit sa faca toate treburile casnice.

Insa sunt si momente cand plange de fericire, atunci cand cel mic mananca cu pofta pranzul gatit cu dragoste. Plange cand puiul de om reuseste sa se dea pe tobogan singur sau construieste un castel de nisip.
Plange cand copilul ei o saruta pe obraz si o tine in brate.

Oricat de grea e viata pentru ea, mereu reuseste sa se ridice si sa realizeze ce isi propune. Nimic nu-i mai periculos, decat o mama care lupta pentru puiul ei… fericirea familiei reprezinta misiunea ei. Priviti mamele din viata voastra, asa-i ca sunt mereu cu zambetul pe chip? Sa nu uitam ca cel mai frumos, mai incapator si mai sigur loc din lume este sufletul mamei!

Nu uitati ca sub ambalaj, sta o femeie puternica… atunci cand isi da jos pantofii cu toc, apare fetita care isi dorea sa schimbe lumea… si a reusit asta, devenind mama!

IMG_1057

Cu drag

Diana

P.S: daca ti-a placut articolul, te invit sa ma sustii cu un like pe pagina de Facebook „Cufarul mamei” aici 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *