Alege-ma!

cuplu
Stam intinsi pe pat, stau in bratele tale… insa stresul si oboseala se strecoara intre noi. Nu vreau sa le las, insa nu mai am energie sa lupt impotriva lor si imi dau coate… ne-au despartit, se lafaiesc in patul nostru. Ne-am certat acum ceva ore, viata de parinte nu-i numai lapte si miere. Viata nu mai e cum era, nu mai avem luxul de a sta tolaniti in pat, cei doi omuleti au nevoie de noi.

Am stat si m-am gandit de ce te-am ales tocmai pe tine … motivul este simplu: mi-a placut ce am descoperit cand te-am cunoscut, intuitia nu a dat gres si am avut dreptate, esti implicat in relatia noastra si dedicat baietiilor. Dar sunt momente in care iti doresti sa evadezi din nebunia zilnica, vrei si altceva in afara de noi si job. Te judec cand imi spui asta, stiu ca nu o faci cu rautate, dar noi avem nevoie de tine.

Inca de la inceput te-am ales pe tine, omul cu care sa fiu toata viata. Mi-am schimbat numele cu care am crescut 22 de ani sa-l port pe al tau… si sunt mandra de el, il rostesc cu dragoste. Am ales sa plec de langa parintii mei si sa fim noi. Te-am ales pe tine in fata prietenelor mele, am ales timpul meu sa fie in  permanenta consumat cu tine. Am ales sa imi placa pasiunile tale, avandu-te astfel mai mult langa mine. Te-am ales tatal copiilor mei si as face asta de 1000 de ori si inca 1000.  As  vrea sa ma alegi pe mine in fata unor iesiri cu prietenii sau colegii de la job. Nu ti-am cerut asta niciodata pana acum… doar ca viata de mama mi-a consumat toata energia si am nevoie de ajutorul tau sa imi reincarc bateriile. Alege-ma in fata parintiilor tai, prietenilor tai, pentru ca eu sunt cea alaturi de care ti-ai construit familia ta, eu o sa-ti fiu toata viata alaturi. Protejeaza-ma ca pe cel mai valoros cadou primit. Infrunta-i pe cei care imi vor raul, lupta-te pentru mine asa cum si eu m-am luptat pentru dragostea ta. Sunt mama-iubita-sotia-amanta ta, alege-ma pe mine in fata tuturor, pentru ca si eu te-am ales mereu pe tine.

Cu drag,

Ellie

P.S: daca ti-a placut articolul, te invit sa ma sustii cu un like pe pagina de Facebook „Cufarul mamei”.