Lupta cu…

LUPTA

Cand viata iti da o palma… te tranteste de pamantul rece. Incerci sa te ridici insa greutatea loviturii o simti cum iti apasa pe piept, respiri greu, dai din maini si din picioare, urli si incerci sa te ridici. Nu poti. Oare, asta-i finalul tau? Lupti si refuzi sa ai putine file scrise in viata ta… ai instictul de supravietuire in ADN si incepi sa ceri ajutorul si apar adevaratii prieteni sa te ajute sau reusesti prin fortele proprii. De multe ori reusesti singur sa te ridici, te scuturi de praf, iti indrepti coloana si mergi mai departe.
Am primit multe lovituri de la viata si am doar 27 ani, am sufletul plin de vanatai in urma violentei. As reformula, am primit multe lamai de la viata… multe kg… si am facut din ele accesoriul perfect la sare si tequila.  Viata este o curva ieftina, o lasa si perversa, te seduce cu clipe frumoase… fix atunci cand spui “am tot ce vreau, am o viata frumoasa…” te lasa, te paraseste si ramai singur si suferi.  Am gandit mereu pozitiv, nu mereu ce te doboara te distruge, am pastrat un zambet pe chip si iubirea pentru viata… amanta care iti ia mintile cu frumusetea ei, dar si stie sa te faca sa plangi…  am fost jos, zdrobita de durere, stand pe cioburile viselor sparte de lacrimile curse.

Azi zambesc… am trecut peste toate! Puternica  si increzatoare, rad in fata acestei vieti si ii spun cu satisfactie: lovesti ca o fata de 3 ani.