Buna dimineata

07:10

Ei: fresh, mai ceva ca un suc  de portocale proaspat stors.

Eu: as ucide pentru 2 ore de somn .

Noapte nebuna, gemenasii au jucat ping-pong cu mine, cu 3-4 treziri, luat copil langa mine in pat+ shhh shhh+ pus in patut, copil care, ca un pro, a pasat catre frate trezitul, fiind nevoita sa reiau metoda “adormitul bebelusului”.

Ii privesc cum stau si analizeaza jucaria apropiata … Doamne ce frica si emotii am avut cand i-am vazut prima data .

Rugam domnitele asistente din  maternitate sa imi arate cum se schimba un pampers, stateam in miezul noptii sa vad cum se spala un bebelus. Din varza cu carne(nu stiam sa tin un copil in brate, sa-l pun la san era o aventura cu nabadai) am ajuns preparat fin cu  stea Michelin in frunte.

Poate va intrebati de unde provine nostalgia matinala …simplu: azi R&R fac 9 luni, am crescut impreuna, am evoluat impreuna; ei cresc frumos, iar eu devin o profi in ale bebelusului.

Prin zambetele lor imi trimit invitatie la joaca…cheful de somn a plecat catre o alta persoana din lumea asta.

Zi frumoasa!

    Ellie


4 thoughts on “Buna dimineata

  1. Hello mami.. te apreciez si iti urez multaa rabdare… daca pentru mine e greu cu 1 bucata baietel(1a8l)…nici nu ma pot gandi sa fiu in situatia ta. Iubesc tot ce scrii…fiecare postare de a ta are partea ei de frumusete..si ma regasesc in multe din elee… bafta in continuare in tot ceea ce faci (si la scris). Va doresc multa sanatate (si felicitari esti una dintre mamicile norocoase cu un sot care se implica in cresterea bebeilor atat cat poate… ). Pupici

    • Multumesc frumos pentru cuvintele frumoase:) Doamne ajuta sa fie sanatate pentru toata lumea ca sa ne bucuram de minunile noastre. te pup si imbratisez cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *