Alege viata, spune STOP avortului!

Buna,20141021_190832

    nu ne cunoastem, insa vreau pret de cateva minute sa fiu prietena ta. Avem sigur multe in comun… stiu ca ti se pare ca lumea ta se sfarseste, stiu ca vrei sa nu mai simti durere, stiu ca nu mai ai lacrimi la cat ai plans in ultima perioada.
Viata nu e mereu frumoasa, nu mereu ne ofera ce ne dorim. Sigur scenariul pe care vroiai sa-l joci era altfel… era vorba despre tine si un el, 2 indragostiti cu planuri de viitor, el stand in genunchi cu un inel in mana, tu in rochie alba, voi in luna de miere unde ati plecat 2 si v-ati intors 3. Un vis care nu a ajuns realitate… Realitatea e ca tu esti singura, el te-a parasit… dar totusi e un joc cu 3 personaje.

    Tu esti insarcinata, iar el nu vrea sa-i fie tata. Ti-e frica,  el ti-a spus de nenumarate ori ca vrea sa faci avort, atat de mult ti-a repetat dorinta lui incat incepe sa devina si dorinta ta. Cum sa aduci pe lume un copil care inca din burta ta a fost urat de propriul tata? Oare o sa-l iubesti? Oare o sa poti sa-l privesti fara sa-ti aminteasca de el? Oare te descurci sa-l cresti singura?
E greu, ai foarte multe temeri… nu sunt aici sa te judec, nu sunt aici sa ridic prima piatra… alegerea iti apartine. Probabil daca eram in cazul tau sigur aveam ganduri de a face avort, insa am ajuns sa trec in randul mamelor si stiu cum este sentimentul aceasta. Nimic nu se compara cu a darui viata, simti o iubire neconditionata si infinita pentru puiul de om. Sigur ai rude sau prietene care au devenit mame. Ai observat ca numai despre copil vorbesc? Ajungi sa te daruiesti 100% acelui copil.
Da, poti sa-i oferi iubire, mai mult decat crezi! Da, poti sa te descurci singura cu el. Nu vreau sa te mint o sa-ti fie greu, insa micul tau prunc o sa-ti dea putere. El o sa fie sensul vietii tale, o sa-i dea culoare. Sunt foarte multe mame singure si independente financiar si sunt fericite, le zambeste sufletul cand vorbesc de copiilor lor. Daca el nu-l vrea asta nu inseamna ca tu trebuie sa renunti la copilul tau. El o sa-si faca candva familia lui, tu poti sa ai sanse minime daca ajungi la avort. Sigur o sa-ti fie greu sa incepi o noua relatie, plus o intrerupere de sarcina poate sa-ti scada sansele la un nou test pozitiv.
Te rog sa zambesti si aminteste-ti ce ai simtit cand l-ai vazut la prima ecografie, micutul ghemotoc este puternic si vrea sa-ti fie alaturi. Da-i o sansa sa fie fericit, o sansa la viata. Nu trai cu regretul ca nu l-ai nascut! Sunt clipe magice ce ai tu acum, in tine creste o viata, se formeaza copilul tau. Alegerea de a nu-l pastra o sa-ti lase sufletul pustiu. Te rog nu mai plange si gandeste-te bine. Tu esti deja mama lui si stiu ca ii vrei binele, el nu are nimic in afara de tine… tu pe pamant esti ingerul lui pazitor. Cand vei suferi el o sa fie langa tine, el o sa fie cel care iti lumineaza zilele.

Alege-l pe el asa cum el te-a ales pe tine!

Cu drag,

Ellie

P.S: daca ti-a placut articolul, te invit sa ma sustii cu un like pe pagina de Facebook „Cufarul mamei”  aici

One thought on “Alege viata, spune STOP avortului!

  1. Sunt total impotriva avortului!
    Ce inimă să ai?Resursele vin de unde te aștepți mai puțin în aceste situații grele când mama e părăsită.Iar acești ,,tați,, le doresc să trăiască toată viață ca niște strigoi, îmbătrânind în singurătate!Nu am avortat niciodată și nu mă văd în stare de asta!Un copil nu e o greșeală!Un copil e un dar!Să ne putem fiecare individual întrebarea dacă propria mamă ar fi avortat…și chiar să gândim în profunzime la asta și apoi să ajutam atât cât putem dacă vedem prin cercul nostru o femeie, o fata care e în dubii în a păstra copilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *