9. Inima câștigă

“Doamne cât ești de frumoasă când dormi” își spunea în minte când o privea… Se trezise de 5 minute și o ținea în brațe. Și-a amintit când a văzut-o prima dată, în urmă cu 7 ani, la birou.
– Bună, unde-i Alexandra?
– Bună, e în ședință.
– A ok,  spune-i te rog că Diana a căutat-o, mă găsește la biroul meu!
– Ok!
Și a plecat… “Oare cine-i aroganta asta?” și a mers la alt coleg să întrebe de ea…
” Nu-i mă arogantă, e chiar misto tipa, cine știe poate nu-i place fața ta de ți-a dat ignore. Diana are 22 de ani, căsătorită așa că nu-ți face iluzii”.
Zâmbea căci aroganta era acum în bratele lui. Încerca să se dea ușor jos din pat să nu o trezească, însă la prima mișcare ea a început să se foiasca “mai stau 5 minute” și a băgat capul în pernă.
Îl amuza teribil fața ei somnoroasă cu parul în toate direcțiile. Sub masca de femeie puternică era o persoană copilăroasă care tânjea după afecțiune. O admira pentru toată forța ei și ambiția de fier.
“Nu ai nevoie de o femeie ca mine” îi tot repeta, însă el cu cât o descopera pas cu pas realiza că e fix ce își dorea.  A avut o perioadă când după despărțirea de fosta lui iubită a vrut să profite de libertate. Ieșea în cluburi, cunoștea diverse fete… însă nu reușea să se implice sau ele nu erau ce el își dorea …
Era suficient să stea cu un pahar la bar, ele îl abordau și ajungeau din prima seară în patul lui. Timiditatea lui le atragea ca un magnet.
Au vorbit atât de mult despre temerile lor și rănile provocate de trecut, 2 prieteni care se ajutau să se ridice și să încerce să se echilibreze. Îi mângâia părul și a sărutat-o pe cap, “nu credeam că o să ajung să vreau mai mult cu tine, îmi ești așa dragă, fată faină”. Ea a reușit să-l facă să se deschidă, să dărâme zidurile de apărare.
Și a pus tricoul și a mers la bucătărie să-i pregatească cafeaua apoi a intrat la duș.
Aroma cafelei a trezit-o și ciufulită s-a dat jos din pat, fiind întâmpinată de imaginea lui înfășurat de la brâu în jos în prosop și cu cafeaua în mână zâmbind.
– Neața domniță, cafeluța te așteaptă!
A luat-o în brațe pupând-o pe obraz.
– Mă răsfeți deja, o să mă înveți prost, treaba ta!
Îl privea și a realizat că rațiunea a luat bătaie în fața inimii… îl privea deja cu alți ochi, cu dorință și poftă…
A sorbit din cafeaua făcută de el… “da, chiar vreau să mai am dimineți langă el”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *