8. Vreau să dorm lângă tine!

– De ce îți este teamă?
– Că o să fiu din nou rănită… m-am dăruit cu totul lui în fața lui Dumnezeu și după 9 ani ne-am pierdut, am ajuns 2 colegi de apartament.
– Cine știe zeiță ce-ți rezervă viața…
– Crede-mă că nu mai vreau nimic cu nimeni, tu nu știi ce înseamnă pentru o femeie care a dăruit omului din viața ei totul…
– Ba știu, am trecut și eu prin relații lungi nu doar tu… te alinți! Aspiri deja la călugărița și nu știu eu?
Deja simțea cum se enervează și că nu este înțeleasă…
– Nu te supăra domnul meu, însă nu poți compara relația ta cu a mea! Hai să fim serioși cine se avântă într-o relație cu o femeie de 30 de ani, mama și stai că nu-i tot… studentă și cu job?
– Crede-mă că mulți și știi asta, fiindcă ești wonder woman, faci atâtea chestii și le faci foarte bine. Ești ancorată în realitate, nu ești superficială, ești isteață și …
– Ok, am înțeles! Cât vrei șpagă?
– Serios potolește-te cu prostiile! Acum ai stima de sine jos, vorbele urâte ale fostului soț încă le auzi, dar crede-mă că mulți te vor pentru ceea ce ești sub ambalaj. Aș vrea să te vezi prin ochii mei…
– În fine, însă trebuie să vreau și eu … și nu vreau nimic!
– Am înțeles… și ce faci în seara asta? Cei mici sunt la tatal lor?
–  Da, home alone, profit să învăț pentru examenul de luni… tu?
– Ies cu colegii de la muncă să mâncăm ceva.
– Bine, distracție plăcută! Vorbim mai târziu.
– Hei nu am plecat spre ei… putem să mai vorbim! Așa flit?
– Cam da, știi am treabă…
– Așa rea nu am întâlnit, ești de rasă pură nu te joci…
Nu a continuat jocul prin mesaje, și-a amintit că cu 12 ore înainte el o săruta pentru prima dată în club . “Concentrează-te pe ce ai de făcut, nu te lăsa uimită de cuvinte lui… ”
Se apucase de învățat când un mesaj: ” Vreau să dorm lângă tine!” a pornit o luptă între mintea și sufletul ei. “Doar dormim, ok? Să nu-ți treacă altceva prin minte, căci canapeaua te așteaptă!”
“Dormim și vreau mâine dimineață să-ți pregătesc cafeaua” .
A închis cartea dându-i mesaj “Ok, te aștept” și a intrat să facă duș urmând apoi rapid o ordine prin casa. Se echipase în pijamale cu floricele roz, visul oricărei adolescente să le dețină în dulap… “Da, moartea pasiunii sunt acum, la fix ce trebuie să nu cumva să-i vină vreo idee”.
– Hai zeiță să dormim că sunt foarte obosit!
– Bună idee! Dar nu ți-ai luat ceva haine de schimb? Sigur pijamalele mele cu Minnie nu-ți vin!
– E ok, dorm în boxeri.
Îl privea cum se dezbracă și îi privea corpul perfect cum se arată după ce fiecare piesă vestimentară dispărea din peisaj. Mintea îi țesea deja o fantezie, trecuse ceva timp de când …
– Hai în pat ce ai ramas așa?
– Ok, fă-mi loc, fiecare pe partea lui!
– Da da !
S-a așezat pe marginea patului să nu cumva să-l atingă. El însă a luat-o în brațe și a sărutat-o pe ceafă! Dintr-o dată s-a arcuit și corpul ei, simțind cum mii de ace au intrat pe sub piele.
– Stai liniștită că nu se întâmplă nimic, vreau doar să dormi în brațele mele…
A adormit instant simțindu-se în siguranță lângă el, în brațele lui.
Soarele a găsit în așternut un el și o ea care își doreau din ce în ce mai mult unul de la celălalt, dar cu multe temeri spre un nou început!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *