7. El și ea

Toate simțurile îi sunt activate… respirația începe și ea să accelereze oferind companie bătailor galopante ale inimii. Îl vede… simte un fior rece pe șira spinării și un val de căldură îi  explodează în corp… degetele lui îi ating mâna. Se ating, o ia de mână…  Trage aer în piept, iar mirosul lui îi îmbată rațiunea…
Mereu a reusit să o dezbrace de cuvinte, să privească în sufletul ei… acum a venit rândul să o dezbrace de haine. Privește camera rece, pe masă sunt 2 pahare, o sticlă cu vin, având compania unui pachet de țigări. Mută privirea și face cunoștință cu patul… zâmbește fiindcă în minte i se țes imaginile ce vor urma… le știe în detaliu… le-a trait cu mintea, zi de zi, seară de seară.
– Mă bucur că ești aici, Diana… îi spuse în timp ce îi cuprinde talia.
Îi citește în ochi dorința, vede un vânător care își privește trofeul mult râvnit.
Atingerile lui fac ca ultimul strop rămas de rațiune să se evapore. A promis că o să se simtă bine… nu are idee că o face să se simtă vie… Se așează pe pat și aștepta să fie servita cu licoarea rece. Cum oare a ajuns să fie aici?
Azi, la pranz a primit mesajul “Vreau să te vad … acum!”  De ce el? Pentru că știe mereu să o facă să se simtă bine, pentru că e doar al ei timp de câteva ore, pentru că mereu știe să mențină vie dorința.
Primește paharul și privește cum el își desface cămașa. Adoră cămașa asta…

Închide ochii și îl lasă să se joace cu trupul ei care tremură sub atingerea lui….

One thought on “7. El și ea

  1. Nu stiu de ce gandesc asa, dar, am impresia ca fostul sot a revenit ca fiind noul iubit :). Gresesc?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *