5. Dulcele sărut

– Hai Diana, o să ne distrăm!
– Nu am niciun chef, serios… am treabă.
– Da, să stai în casă să-ți plângi de milă… o să-ți prindă bine o ieșire ca între fete…dansăm, bem ceva…
– Nu am mai fost în club… ohoooo!
– Tocmai, gata ne vedem diseară!
– Dar…
Și se închise apelul fără ca ea să apuce să refuze. “Perfect, nu am niciun chef și văd că nu scap de ele… hai, cât de rău poate să fie.. stau o oră și plec”.
Timpul trecea și nu se mobiliza să se echipeze, era weekend-ul ei liber și tot ce voia era să stea în pijamale în casă.
“Vezi că în două ore ne vedem, să nu cumva să nu apari că venim la ușa ta”
Era sigură că nu o să scape de ele așa că s-a băgat în baie să se pregătească. De mult nu mai avuse o astfel de ieșire, iar de când se mutase cu cei mici și-a pierdut cheful de distracție.
În timp ce se gândea cu ce să se îmbrace a primit un mesaj “Ce faci zeiță?” . Trecuse două saptămâni de când nu s-au văzut, de când el dormise la ea…  “Uite mă îmbrac să ies în oraș cu fetele… cică vin la ușa dacă nu apar”
” Foarte bine, ies și eu cu un prieten. Să te distrezi!”
Ajunsă în club simțea că locul ei nu-i acolo, chiar dacă avea 29 de ani nu mai gusta aglomerația și nebunia. “Clar trebuie să beau ceva ca să pot rezista aici”.
După două pahare și la insistențele fetelor s-a ridicat de pe canapea să danseze. Orele treceau și prinsese gustul muzicii, chiar o amuza teribil că era abordată de puștanii de 20 de ani.
“Hai să intrăm și aici” și pași în local cu prietenul său, iar privirea lui a fost cucerită de o femeie înaltă, brunetă cu părul lung care dansa pe o masă. Era îmbracată cu o pereche de pantaloni de piele, cu un maieu care îi evidenția decolteul și cămașă albă. O femeie frumoasă, cu forme apetisante și machiată ușor.
– Ce faci zeiță pe masă?
Când l-a văzut nu știa cum să fugă de rușine… a zâmbit ca o fetiță care a fost prinsă făcând ceva greșit și a coborât la el.
– Păi m-am urcat să scap de puștanii care voiau să danseze cu mine…
– Ești așa frumoasă când zâmbești…
Și a luat-o în brațe și a sărutat-o…
– Merg să iau ceva de băut și revin, rămâi aici!
Sub șoc și ușor amețită de la alcool voia să plece… a mers la prietena ei și a rugat-o să meargă acasă.
– Gata zeiță.
– Știi, noi mergem acasă suntem deja de mult timp și am și de învățat pentru luni.Vorbim la telefon.
A tras-o în brațele lui sărutând-o din nou și a lăsat-o să plece… În taxi era nervoasă pe el că a făcut acest pas… “poate după ce se evaporă alcoolul din mintea lui o să uite gestul”.
Ajunsă acasă se băgă la somn, telefonul vibra avertizând că avea mesaje … “Ai ajuns?”
A decis să-l ignore pentru că ea nu voia nimic cu el și să fie sigură că prin comportamentul ei o să înțeleagă… “are nevoie de o altă femeie, nu de mine… sunt complicată și o să-l rănesc…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *