3. Nou început!

Sărutul lui pe umărul ei a trezit-o și căuta cu ochii închiși telefonul să vadă ora…13:40, “așa mult am dormit” stând somnoroasă în brațele lui. Speriată și-a amintit ce s-a întâmplat, au fost împreună în oraș, au băut mai multe pahare și rugămintea să rămână la ea… A sărit din pat uitându-se la el care adormise la loc. Niciodată nu a chemat un bărbat la ea să doarmă, se uită în oglindă avea pe ea un tricou cu Minnie și boxeri. “Doamne cum am putut dormi asa lângă un bărbat? Cum îl scot din casă acum?”
A mers să facă cafeaua și căuta diferite replici ca să i le livreze când se trezea.
– Neața zeiță! Ce bine miroase cafeaua!
Se uita la ea cum stătea cocoțată pe blatul de la bucătărie și sorbea din cafea. Timid o privea și-a luat cana și a aprins o țigară.
Rușinată de toată situația și-a făcut curaj să-i zică:
– Neața… știi aaa nu știu ce a fost în mintea mea de ți-am propus să rămâi la mine, nu vreau să crezi că vreau altceva… amici e ok să rămânem…aaa, nu mă înțelege greșit am dormit chiar ok însă nu-i cazul de mai mult..
O privea cum se fâstâcea și gesticula.
– Stai liniștită, e ok! Ești conștientă că nu s-a întâmplat nimic, da? Doar am dormit…termin țigara și plec.
– Ok, merg să mă îmbrac!
Ajunsă în dormitor a închis usa ” sigur o să creadă că sunt cel puțin nebună și sălbatică, dar nu îmi pasă, nu vreau o relație, nu vreau nimic…vreau să plece” . Se știau de mulți ani, iar de o lună de zile vorbeau non stop de problemele din viețile lor.
– Hai că sunt gata de plecare.
– Bine, vin imediat!
O aștepta la ușa, a luat-o în brațe și a pupat-o pe obraz.
– Stai liniștită nu o să se întample nimic dacă nu îți dorești. Am dormit așa bine lângă tine cum de mult nu am mai făcut-o. Vorbim mai târziu la telefon.
– Ok!
Privea la ușa închisă, o parte din ea voia să nu-l lase să plece… trecuse ceva timp de când nu a mai adormit în brațele unui barbat… “nu-i momentul să fie mai mult, scoate-ți ideea asta prostească din cap”
După treizeci de minute ecranul telefonului ei s-a aprins ” Am ajuns acasă, m-am simțit minunat !” Respira din ce în ce mai alert, panică se instalase și decisă să fie clară, tasta: ” Mă bucur să aud că te-ai simțit bine, însă să rămânem ancorați în realitate, nu sunt potrivită pentru tine și nu îmi doresc mai mult. O să fiu în schimb o amică mișto pe care te poți baza”. Instant răspunsul lui a apărut: “S-a activat panica și au apărut zidurile de apărare?”
A aruncat telefonul în pat simțindu-se descoperită. Da, zidurile se ridicau, frica apărea, trecuse printr-un divorț dupa 9 ani de relație și nu voia din nou să fie rănită.
Spera ca el să înteleagă că nu era pregătită și că nu are timp de o relație… însă ce nu știa e ca el își mai dorea dimineți alături de ea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *