11. Tremuri. Mă vrei. Mă implori

Îi simțea privirea excitată sub cuvintele ei perverse. Îl vedea, îl simțea, îl voia. Și voia să-l simtă în ea. Voia să-l înnebunească de plăcere prin cuvinte, până la îi stoarce gemetele.
– Vreau să ai un singur nume pe buze și acela să fie al meu. Vreau să privesti în gol și să mă vezi doar pe mine. De fiecare dată când încerci să te miști să mă simți acolo.
Își dorea ca el să devină o parte din ea, iar plăcerea să nu se piardă niciodata din așternuturile lor.
Îl dezbraca din priviri, iar el executa. Nu era nevoie să îi vorbească. Privirea ei pe trupul lui îl facea să realizeze unde să pună mâna, unde să atingă, ce să dea jos. Ochii lui nu se puteau desparți de ai ei. Răsuflau greu. Era încordat. Trece o mana pe chipul lui, iar un fior îl făcea să iși piardă echilibrul sub atingerea ei. S-a  relaxat și îi zâmbea.  Îl privea și arăta de parcă respirația ei, cuvintele rostite încet exact ca niște porunci, ochii ei ce îl fixau necontenit, de parcă toate acestea îl drogau.
Totul părea a fi o doză din drogul de care nu se putea desparți. Era un începător și nu reușea să se mențină la suprafața acestei stări. Era pierdut. Și era al ei.

Pentru ea era ca un război ce se dă între 2 lumi. Atunci când îl privea vulcanii erupeau în interiorul ei. Când îl atingea, fiecare nerv se topea, “nu aș mai putea simți nimic în afara de tine”. Atunci când o săruta o hipnotiza și devenea haotică. Însă toate acestea se lupta cu ea, femeia ce deține controlul asupra lui, asupra a tot ceea ce el încerca să îi facă. Parfumul pielii lui nu doar o îmbăta, ci îi confera o stare halucinogenă pe care orice dependent ar vrea să o traiasca. Dar stia că niciun drog pe lume nu este capabil să ii ofere, ceea ce ei își ofereau.
Era goala în fața lui. O privea. Era exact ca o copilă timidă, ce pentru prima oară își arată goliciunea în fața unui bărbat. Era prima dată când își vedea zeița.
Nu vroia să o atingă, vroia doar să îi simtă respiratia lui cum curge pe trupul ei gol. Fiecare por pare să aiba nervii excitati de 10 ori mai mult decat orice om normal. Ei nu erau doi oameni normali. Erau 2 fiinte sublime, ea o femeie cu un trecut negru, el un bărbat pierdut în milioanele de povesti îngenunchiat de femei. Dar atunci, cu ea, nimic nu mai exista. Tot trecutul lor s-a îngropat singur, fără a cere voie, fără a avea nevoie de ajutorul lor. în clipa în care privirea lui a întalnit-o pe a ei, totul a dispărut.

Îl implora să o atingă, măcar să o sărute, să îi simtă buzele pe trupul ei. Gemea ușor când buzele lui s-au lipit de golul acela pe care îl are între cele doua clavicule. Tremura, îl dorea. Îl ruga. Îl implora.
Și-a pierdut controlul în momentul în care trupul lui s-a  lipit de al ei. Deveniseră un întreg, deveniseră o singură ființă, care nu poate fi decât pe culmile plăcerii atunci când apare.
Gemea. Îi cerea mai mult.
A lui! Al ei! Se pierdea în ea… ea se pierdea în el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *